Recent comments

Friss Hírek

Roma: Zeman Insignét és Verrattit is a fővárosba hozná



A Roma edzői posztjára pályázó Zdenek Zeman a Pescara élvonalba jutásában kulcsszerepet vállaló két fiatalt Marco Verrattit és Lorenzo Insignét is magával viheti a fővárosi klubhoz.
Zeman már tárgyal a Romával és hamarosan megszülethet a megállapodás, de a hírek szerint fiatal játékosai is követheti a Giallorossihoz.
Marco Verratti és Lorenzo Insigne ügynöke is bejelentette: nem kizárt, hogy a korosztályos válogatott játékosok a fővárosi klubba igazolnak nyáron.
A Napoli tulajdonában lévő Insigne az elmúlt évben a Pescarában játszott kölcsönben, és szívesen dolgozna együtt Zemannal a következő szezonban is.
„A Roma kétségtelenül jó választás lenne a számára.” mondta Antonio Ottaiano a vocegiallorossa.it-nek.
„A Roma egy nagy klub. És Insigne szívesen oda igazolna. Ha valóban úgy van, ahogy írják, hogy Zeman lesz a Roma edzője, akkor az ügyfelem is követheti. A Roma egy nagyszerű klub, akik most leigazolnak egy remek edzőt, aki nagyon közel áll Insignéhez.”
A hírek szerint a Napoli még nem döntött a korosztályos válogatott játékos sorsáról, de szívesen megtartanák, főleg ha Lavezzi távozik nyáron.
„Náluk jelenleg mások a prioritások. Előbb döntenek [Walter] Mazzarri jövőjéről. Azonban igaz, hogy  [Ezequiel] Lavezzi esetleges távozásával felszabadulna egy hely a csatárok közt.”
„Insigne tökéletesen együtt tudott dolgozni Zemannal a Pescarában. Most meglátjuk hol folytatja az edző és aztán kiértékeljük a helyzetet.”
„Zemannak remek a kapcsolata a játékosaival. a felesége olyan Insignének, mint ha a második anyja lenne.”
Eközben Verratti ügynöke is megerősítette, hogy a Roma érdeklődik a középpályás iránt.
„Nem tartom kizártnak, hogy Zeman megszerzi Verrattit a Romának, hiszen a Giallorossi már régóta figyeli. ” mondta Donato Di Campli a TMW-nek.
„Nem lepődnék meg, ha néhány napon belül hivatalos ajánlatot tennének érte.”
A Juventus 8 millió eurót ajánlott az U21-es válogatott játékosért, azonban a Pescara visszautasította ezt és továbbra is ragaszkodnak az eredetileg kért 12 millió euróhoz.
olaszfoci.hu