Recent comments

Friss Hírek

Caceres a Juventusról mesélt Suareznek



Martin Caceres, a Juventus uruguayi védője a Tuttosportnak nyilatkozva elmondta, szívesen látná a csapatban honfitársát, Luis Suarezt. A liverpooli támadó Torinóba költözése hetek óta téma a nemzetközi sajtóban, Caceres elmondása szerint beszéltek is erről az elmúlt időszakban.
„Nagyon hosszú ideje ismerjük egymást, a korosztályos válogatottakat is együtt jártuk végig, hét évig szobatársak voltunk. Jó barátomnak és szimpatikus srácnak tartom, emellett pedig nagyszerű támadó. Sok rosszat mondtak róla Angliában, a gond azzal van, hogy nehezen érteti meg magát, mivel nem nagyon beszél angolul. Arról biztosíthatok mindenkit, hogy nem rasszista, számos feketével játszottunk már együtt közösen.”
A hírek szerint Suarez figyelmét is felkeltette a Juventus érdeklődése, és Caceresnél érdeklődött az olasz bajnokcsapatról.
„Valóban beszéltem vele a Juventusról, kérdezgetett, hogy milyen klub is a Juve anélkül, hogy belementünk volna az egyes játékosok elemzésébe. Azt feleltem neki, hogy ez egy olyan klub, ahol a győzelem mindennél előbbre valóbb.”
„Boldog ő Liverpoolban, de tetszett neki, amit a Juventusról mondtam. Különben is, ki ne szeretne egy ilyen ambiciózus klubban játszani? Mondjuk úgy, hogy örülnék, ha Torinóban is szobatársak lehetnénk” – zárta le nevetve mondandóját Caceres.
juventushungary.hu