Recent comments

Friss Hírek

Inter: Juant és Pandevet adnák Lavezziért



Az Inter továbbra sem tesz le Ezequiel Lavezzi megszerzéséről és a legfrissebb hírek szerint az üzlet részeként készek odaadni Juant és Goran Pandevet is a Napolinak.
A Partenopei elnöke Aurelio De Laurentiis korábban elismerte, hogy szeretné megtartani az argentin válogatott játékost, de ha van olyan klub amely kifizeti a szerződésében megszabott 31 millió eurós kivásárlási árat akkor elengedik.
A Paris Saint-Germainnek van a  legnagyobb esélye leigazolni a támadót. Lavezzi ügynöke már elismerte a sajtónak, hogy 90 százalék az esély arra, hogy ügyfele a Parc des Princesben játszik jövőre, azonban a La Gazzetta dello Sport információi szerint az Inter egy újabb ajánlattal próbálkozik.
A Nerazzurri készpénz mellett odaadná Goran Pandev játékjogát, valamint 20 éves belsővédőjét Juant is kölcsönadná a Coppa Italiát megnyerő nápolyiaknak.
Panndevet 2011 nyarán adta kölcsön az Inter a Napolinak és a szezonban  30 bajnokin 6 gólt szerzett.
Juant januárban igazolta a Nerazzurri a brazil Internacionaltól, azonban négy hónap alatt mindössze egy mérkőzésen kapott szerepet a 20 éves játékos.
A Tuttosport eközben arról számolt be, hogy az Internek már van is egy névsora arra az esetre, ha nem jönne össze az üzlet és a lista élén a Catania csatára Alejandro Gomez áll.
olaszfoci.hu