Recent comments

Friss Hírek

Nocerino: Jó csapatunk van



Az olasz válogatott középpályása Antonio Nocerino elmondta a sajtónak, hogy jó csapatuk van és nem aggódnak, amiatt hogy a spanyolokkal kell szembenézniük az Európa bajnokságon.
Az Azzurri június 10.-én a világ és Európa bajnok ellen kezd a C csoportban, ahol Horvátország és Írország kapott még helyet.
„A célunk, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk. Szeretnénk olyan messzire jutni, amennyire csak lehet, még ha egyenlőre nem is tudjuk, mire számíthatunk.” mondta Nocerino a válogatott sajtótájékoztatóján.
„Jó csapatunk van és nem kell aggódnunk amiatt, hogy a spanyolok ellen játszunk. Már a múltban is szembenéztünk velük, tisztelnünk kell őket, de tisztában kell lennünk azzal, mire vagyunk képesek. Szerintem a többi csapatnak is tisztelnie kellene minket.”
Nocerino kissé meglepő módon a Milan házi góllövőlistáján a második helyen végzett, így ő lehet az Azzurri egyik titkos fegyvere.
„Nem tudom, nem igazán érzem a nyomást, hogy tőlem várják a gólszerzést. Mindig igyekszem a hasznossá tenni magam a klub illetve a válogatott számára, és ha góllal is segíthetem a csapatot az még jobb érzés. Mindig jó érzés gólt szerezni, különösen akkor, ha nem várják tőled, de minig a csapat az első.”
olaszfoci.hu