Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Bonucci nem Criscito




Cesare Prandelli szövetségi kapitány megvédte döntését, mely szerint Leonardo Bonucci igen, Domenico Criscito ellenben nem utazhat a 2012-es Európa Bajnokságra. Az olasz válogatott edzőtáborát hétfőn rendőrök lepték el, akik a legújabb fogadási botrány kapcsán nyomoztak az edzőkomplexumban.
„Nyerni akarunk és minél hamarabb tisztázni a helyzetet.”, mondta Prandelli a Rai Sport-nak. „Irritáló, hogy vannak olyanok, akik egy kalap alá veszi Bonucci és Criscito helyzetét. Bonucci semmilyen hivatalos értesítést nem kapott arról, hogy rendőrségi nyomozás alatt állna. Ezért utazik el velünk az Európa Bajnokságra.”
Sokan a mostani helyzetet a 2006-os Calciopoli botrányhoz hasonlítják.
„A mostani helyzetet összehasonlítani a 2006-ossal számomra klisé. Azt mondják, a nehéz helyzetekben Olaszország egységesebb. Remélem, ez most is így lesz, ám nem hiszem, hogy a válogatott csak nyomás alatt tudná a legjobbját nyújtani. Nyugodt légkörben tudjuk ám csak igazán a legjobbak lenni. Most az a legfontosabb, hogy az emberek megértsék szándékunkat, mely a sportág megtisztítása.”
juventushungary.hu