Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Buffon kifakadt az újságírókra



Gigi Buffon nem az a fajta ember, aki hagyja magát. A Juventus és az olasz válogatott kapitánya neki esett az újságíróknak a covercianói edzőközpontban tartott sajtótájékozatón, és ebből olvashattok részleteket.
„…Titeket semmi nem érdekel, csak az, hogy a káoszból még nagyobbat csináljatok és minél több embert bemocskoljatok. Csak ez érdekel titeket, semmi más! Teljesen felesleges akár az EB-ről, vagy más dolgokról beszélgetni, mert csak az érdekel titeket, hogy kihallgatják e Criscitót, kihallgatják e Bonuccit, Buffont, Prandellit és folytathatnám. Felesleges más kérdésekkel az időnket pocsékolni…”
„…Az a baj, hogy ti már 4-5 hónappal a dolgok előtt tudjátok mi fog történni. Az a baj, hogyha én elmegyek például egy kihallgatásra, akkor már nem 10, hanem 5 perccel a vége után tudni fogjátok, hogy mit mondtam! Amit semmi másnak nem szabadna tudnia rajtam kívül. Szerintetek ez normális dolog? Nem normális! Ez a szégyen ebben az országban…”
„…Akkor mondok neked egy példát. Real Madrid-Bayern München BL elődöntő, kezdődik a hosszabbítás. Szerintetek ki akart nyerni a hosszabbításban? Melyik csapat hajtott? Egyértelmű, hogy mind a kettő a tizenegyesekre ment. És akkor most mi lesz? Hívjuk a vizsgálóbizottságot és feljelentjük mind a két csapatot?...”
„…Van 38 meccs a szezonban, én mindegyiket meg akarom nyerni. Az, hogy mi történik a másik valóságban, fogalmam sincs, mert szerencsém volt mindig nagy csapatokban játszani. Ha megkérnének engem bármire is, nem csinálnám meg, nem érthető? Miért? Mert ilyen nevelést kaptam, mert ilyen ember vagyok, fontos számomra az etika, a becsület és a klub iránti hűség…”
Ahogy a dolgok alakulni látszanak, ismét egy hamis bajnokságot játszottunk le?
„Istenem, már megint? Már hat éve, ha nyerek egy scudettót, az rögtön érvénytelen? Fogják már fel, hogy a múltról beszélünk, a mostani bajnokságnak semmi köze ehhez…”
juventushungary.hu