Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Zuniga iránt külföldi klubok érdeklődnek


Juan Camilo Zuniga, a Napoli kolumbiai szélsője a következő évet könnyen külfödön kezdheti meg, mondta a játékos ügynöke, Riccardo Calleri a Crc Radio-nak. Az ügynök elmondása szerint a friss Olasz Kupa-győztesért több külföldi klub is ajánlatot készül tenni, de konkrét csapatokat nem nevezett meg.
"Ezekben a napokban fogunk beszélni Zuniga sorsáról. Az ügyfelemet még két éves szerződés köti Nápolyba, jól érzi itt magát, de a piac nyitott, bármi megtörténhet. Számos megoldás lehetséges."
"Camiloval minden rendben van Nápolyban, de sok fontos klub is jelezte az érdeklődését iránta, elsősorban külföldi csapatok. Ezért ha a csapatának más szándékai lennének vele, nem hiszem, hogy gondot okozna új klubot találni neki."
"Camilo remekül teljesített idén, és ezt a sajtó is elismerte. Sokat fejlődött idén. Sokat köszönhet Mazzarrinak, aki egy olyan posztot adott neki, amely korábban nem volt az övé. Zuniga mintaszerűen és nagyon keményen dolgozik, rendkívül elkötelezett. Meglátjuk, mi fog történni a nyáron."
Zuniga egy Sienás szezon után 2009-ben igazolt a Vezúv lábához, a kolumbiai válogatottnak pedig 2005 óta tagja a 26 éves szélső.
azzuri.blog.hu