Recent comments

Friss Hírek

Azzuri: De Rossi és Giovinco is csatlakozott a kerethez




Daniele De Rossi és Sebastian Giovinco is felépült sérüléséből és mindketten részt vettek az olasz válogatott szerdai edzőmeccsén, amin Cesare Prandelli kétféle taktikát is kipróbált.
Az olasz válogatott már megkezdte a felkészülést a 2012-es Európa bajnokságra, amin az újtöréséből felépülő De Rossi is részt vett.
A Roma középpályása egy speciális védőfelszerelésben lépett pályára azon az edzőmeccsen, amit az Azzurri játékosai egymás ellen játszottak (10v10).
Sebastian Giovinco is felépült térdsérüléséből és részt vett a minimeccsen, amin a Pescara fiatal tehetsége Verratti is kezdő volt.
A szövetségi kapitány két különböző taktikát is tesztelt: az egyikben három védővel játszottak, a másikban néggyel.
Az egyik csapatban Giovinco játszott a két csatár Mario Balotelli és Antonio Di Natale mögött, a másikban Fabio Borini, Antonio Cassano és Alessandro Diamanti támogatta az egyetlen középcsatárt Mattia Destrot.
Giorgio Chiellini és Riccardo Montolivo továbbra is csak könnyebb edzést végez, miután mindketten combsérüléssel bajlódnak – várhatóan a soron következő két felkészülési meccset is kihagyják, de az Európa bajnokságon már pályára léphetnek a spanyolok ellen.
Az olasz válogatott május 29.-én Luxemburg ellen, majd augusztus 1.-én Oroszország ellen játszik felkészülési mérkőzést, majd június 10.-én a spanyol válogatott ellen kezdik az EB-t.
olaszfoci.hu