Recent comments

Friss Hírek

Genoa: Az ultrák védelmükbe vették Criscitót



Domenico Criscito, mint ismert, nem vehet részt a nyári Európa Bajnokságon. A drámai döntés azt követően látott napvilágot, hogy a védő az olasz hatóságok sejtései alapján gyanúba keveredett, köze lehetett az Itáliát begyűrűző fogadási csalássorozathoz.
A labdarúgó elleni legfőbb vád mindazonáltal mindössze abban merült ki, hogy a játékost látták együtt ebédelni a többek között a Genoa szezonvégi mérkőzésének félbeszakításában is főszerepet válalló ultrák vezetőivel, az ügyben szintén besározódó Giuseppe Scullival, valamint több, a botrányban érintett romániai érintettel is. Illetve gyanússá vált a csalásokban szintén érintett Milanettóval való csapattársi viszonya is.
Némi fordulatot hozva azonban, az ügyben szót kért a szurkolók vezére Fabrizio Finelli is, aki megcáfolandó a nyomozók értesüléseit a Primocanale Sportnak adott interjújában a labdarúgó védelmére kelt.
Elmondása szerint az exgenovai játékoson csak a csapat derbyn mutatott teljesítményét igyekeztek számon kérni, de soha, egyetlen percig sem beszéltek jelenlétében a mérkőzések esetleges manipulálásáról vagy a találkozókat érintő fogadásokról.
A riport alapján még az is könnyen elképzelhető, hogy teljesen alaptalan vádak nyomán kénytelen kihagyni a kontinensviadalt a jelenleg Oroszországban légióskodó klasszis.
Rátérve a 2011 júliusában Genovából szabályosan elmenekülő Milanettóra azért akadt még hozzáfűznivalója az eseményekhez Finellinek, csakhogy bizonyítsa nem minden füles vezetett rossz nyomra;
"Milanetto már más eset, őt joggal gyanúsítják." - zárta mondandóját a vezér.
azzurri.blog.hu