Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Torinóban látták Van Persie-t




Robbie van Persie egyértelműen a Juventus első számú célpontja a nyári mercato során. A holland klasszis megszerzése igazi álomkategória lenne a Bianconeri szurkolói számára is, s ahogyan az események alakulnak, könnyen megeshet, hogy az ábrándok valósággá válnak.

A La Gazzetta dello Sport szerint ugyanis gőzerővel folynak a háttérben az események.
Az Arsenal csatárának sorsa olyannyira napirenden forog, hogy a labdarúgó előző héten már személyesen is tiszteletét tette Torinó városában.
Egy városnéző körút és egy stadionlátogatás után pedig konkrét tervekről is beszélt a Juve vezetőivel, akik évi 6 millió eurós fizetést, Del Piero 10-es mezét, illetve kulcsszerepet ígértek kiszemeltjüknek.
A legfőbb rivális Manchester City persze mindezt borítékolhatóan felülüti majd (már ami a számokat illeti) és éppen ezen okból a holland örömmel venné, ha a Zebrák még évi 2 milliót hozzádobnának eredeti elképzelésükhöz.
Kérdés, hogy Marottáék mennyire szeretnének efféle alkudozásba bocsátkozni, pláne miután borítékolható hogy a City minden Juve ajánlatra könnyedén ráemel, kellő izgalomban tartva a játékost, így marad azon remény az olaszok előtt, hogy a Juventus neve és (Conteék új projektje) bír akkora presztízzsel, hogy egyébként kitűnő ajánlatuk mellett felülüti Manciniék próbálkozását.
A döntés van Persie kezében, a kulcs talán a 29 éves csillag önmagának szánt szerepe lehet.
Amennyiben az Arsenalos éveihez hasonlóan, de egy ambíciózusabb klubban kapott feltétlen bizalomra, ráépülő tervekre és szilárd támogatásra vágyik, úgy nagy valószínüséggel ősztől Zebra mezben folytatja pályafutását.
Minden egyéb esetén jöhet a Manchester City.
azzuri.blog.hu