Recent comments

Friss Hírek

Milan: Didac Vila visszatérne


Raul Jimenez Verdu, a spanyol Didac Vila ügynöke szerint a játékos szeretne visszatérni a Milanhoz. A 22 éves balhátvéd jelenleg az Espanyol csapatánál szerepel kölcsönben, ahol 37 mérkőzésen 2-szer volt eredményes.



A megállapodás értelmében a kölcsönszerződés lejártával Didac visszatér a Milanhoz, ezt a játékos képviselője is megerősítette. “Didac szeretne visszatérni a Milanhoz, viszont tisztában van azzal, hogy felelősséggel jár egy ilyen klubban szerepelni. Jelenleg tárgyalásra várunk a Milan vezetőivel, hogy egyeztessünk Didac jövőjéről, aki kiváló szezonon van túl, ő az a játékos aki a legtöbb időt töltötte a pályán a spanyol bajnokságban, és csak egy mérkőzésen hiányzott” - mondta Jimenez a Milannews.it-nek.
“Egy olyan játékosról beszélünk aki 22 évesen a spanyol bajnokságban szinte minden mérkőzésen játszott, és a spanyol U-21-es válogatottban is maradandót alkotott. Bármi megtörténhet a jövőt illetően, de nyugodtak vagyunk, mert még bőven van időnk” - fejezte be.
Didac Vila 2011. telén érkezett a Milanhoz az Espanyoltól, de miután nagyon kevés bizonyítási lehetőséget kapott – a nyáron kölcsönbe visszakerült előző csapatához.
acmilan.hu