Recent comments

Friss Hírek

Pescara: A Milan közelebb áll Verratti megszerzéséhez, mint a Juve



A Pescara sportigazgatója Daniele Delli Carri elismerte, hogy az AC Milan közelebb áll Marco Verratti megszerzéséhez, mint a Juventus, a középpályás iránt ráadásul angol, spanyol és német érdeklődők is vannak.
A 19 éves játékmester már jelezte, hogy még egy évig szeretne a Pescara játékosa maradni, de ha nyáron mégis megválnak tőle, akkor legszívesebben Torinóban folytatná a pályafutását.
Azonban Delli Carri kijelentette, hogy Jelenleg nem a Juve áll legközelebb az ’új Andrea Pirlo’ megszerzéséhez.
„Számos klub a Juventus előtt áll, többek közt a Milan is.” mondta a Pescara igazgatója a Tuttojuve.com-nak.
„Nem akarok több csapatot megnevezni, de vannak külföldi klubok is, akik szeretnék megszerezni a játékost; a Premier Leagueből, a La Ligából és a Bundesligából is vannak érdeklődők.
„A Bianconeri is le akarja igazolni, de utoljára két hónapja hallottunk róluk. Azóta egyszer sem kerestek.”
„Verratti mindig is mondta, hogy nagy Juventus szurkoló és természetesen ezt is figyelembe kell venni, de nem feledjük el, hogy nem egy 28 éves játékosról beszélünk, aki megengedhetné magának, hogy nemet mondta a Milannak és az Internek, csak hogy a Juventusé lehessen.”
„Ő még csak 19 éves, így nem áll módjában válogatni. De még egyszer kihangsúlyoznám, hogy a Pescara szeretné megtartani Verrattit a következő szezonra is.”
Verratti, aki kulcsszerepet vállalt a Pescara élvonalba juttatásában, tagja Prandelli Európa bajnokságra készülő bő keretének.
olaszfoci.hu