Recent comments

Friss Hírek

Milan: Szerződtették Gabrielt



Az AC Milan hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a Cruzeiro brazil kapusát, Gabrielt.
A 19 éves kapus a harmadik számú kapus lesz a csapatnál, miután Flavio Roma szerződése lejárt. Az első számú Christian Abbiati, a második számú hálóőr pedig Marco Amelia.
Gabriel, aki a brazil U-20-as válogatott kapusa,  érkezésével a két EU-n kívüli kvótából már csak egy áll rendelkezésre. “Gabriel a Cruzeiro ifjúsági rendszerében nevelkedett, és jelenleg a brazil U-20-as válogatott kapusa. Gabriel 19 éves, és júliusban írja alá szerződését” – közölte az ifjúsági rendszer vezetője, Filippo Galli.  “Tény, hogy mindannyiunk számára meglepetés volt Gabriel érkezése. A következő szezonban harmadik számú kapus lesz a felnőtt csapatban. Fizikailag és mentálisan is rendben van, viszont még rengeteget kell fejlődnie.”
A brazil játékos első nyilatkozata a klubnál: “Egy álom vált valóra, hogy Európában játszhatok. Boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú csapat tagja lehetek.” Ügynöke hozzátette: “a tárgyalások közben rengeteg nehézség adódott, de végül minden jól sikerült. Ez ügyfelem első fontos szerződése”.
Gabrielt  csütörtökön vezették körbe Milanellóban, és a csapat stadionjában.
acmilan.hu