Recent comments

Friss Hírek

Coutinho: Tetszik, ahogy Stramaccioni látja a futballt



Philippe Coutinho úgy érzi, készen áll hogy részel legyen az Andrea Stramaccioni által vezetett új Internek.
A fiatal brazil az elmúlt fél évben kölcsönben játszott az Espanyolban, de a szezon végén visszatért az Interbe és részt vett a klub Indonéziai túráján.
„Tetszik, ahogy Stramaccioni látja a futballt.” mondta Coutinho a Gazzetta dello Sportnak, amikor a Claudio Ranierit válltó taktikusról kérdezték.
„Őszintén el lehet vele beszélgetni és a nap 24 órájában kész meghallgatni. Remélem, hogy sokat fejlődhetek majd mellette.”
„Lehetővé teszi, hogy viszonylag szabadon mozogjanak a csatárok, úgy is hogy nyilvánvalóan be kell segíteni a többi poszton játszóknak is.”
A 19 éves játékost a jövő egyik nagy reménységének tartják, ennek ellenére sem Gian Piero Gasperini, sem Ranieri nem számított rá.
„Már egy teljesen új Coutinho vagyok. Egy kicsit lehangolt a szezonban, amikor láttam, hogy milyen keveset számítanak rám.”
„De ez nem fog újra megtörténni. Nagyon fontos volt, hogy Spanyolországban néhány hónapig folyamatos játéklehetőséget kaptam.”
A dél amerikai játékos elismerően nyilatkozott honfitársáról Luciorol, aki már bejelentette, hogy nyáron valószínűleg elhagyja a Nerazzurrit.
„Mindig is egy példakép volt számomra és óriási veszteség lesz a klubnak, ha távozik.”
„De most csak magamra koncentrálok, mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy minél többször kapjak lehetőséget a kezdőcsapatban.”
Coutinho 17 mérkőzésen 5 gólt szerzett a spanyol élvonalban.
olaszfoci.hu