Recent comments

Friss Hírek

Sabatini: Nehéz időszak

Walter Sabatini kétli, hogy a Roma rossz szereplése és szenvedése Palermóban érne véget.

A Roma palermói esélyeit a formahanyatláson kívül egyéb tényezők is befolyásolják, mint az eltiltások vagy éppen a sérültek.

Nicolas Burdisso mellett most már Juan és Miralem Pjanic sérülésével is számolnia kell a Roma mesterének. Mellettük Maarten Stekelenburg, Marco Cassetti és Pablo Osvaldo eltiltásukat töltik, ők sem utazhatnak majd a csapattal.

"Palermóba egy küszködő Roma látogat majd, az eredményeket és a jelenlegi állapotokat is tekintve. A csapat legjobb tudása szerint fog játszani, mindent megtesz majd a győzelemért. Nagyon nehéz ez az időszak számunkra, különösen két ilyen vereséget követően."-kezdte interjúját Sabatini a Radio Trm-nek.

Ez a két vereség az Atalantától elszenvedett 4-1-es, valamint a Lazio elleni városi derbi volt, melyet 2-1-re veszített el a fővárosi gárda. Annak ellenére, hogy Luis Enrique helye biztosnak tűnik, tekintve Sabatini palermói múltját, megkérdezték ugyanez megtörténhetne-e Maurizio Zamparini irányítása alatt a szicíliai csapatnál.

"Mennyi ideje lenne hátra Luis Enriquének Palermóban? A két csapatnál más a helyzet, még akkor is ha voltak már olyan rossz eredmények, amelyeket az elnök úr nem nézett volna el. Igazságosnak kell lennünk Zamparinivel szemben, amikor vereséget szenved, gyakran elragadják érzelmei és hibáztat másokat."

Sabatinit azokról a hírekről is megkérdezték, miszerint a Roma nem fogja végleg szerződtetni a nyáron a Wolfsburgtól kölcsönbe érkezett Simon Kjaert.

"A végső döntést nem az a pár hiba fogja meghatározni, amit elkövetett. Néhány szituációban rosszul döntött. Amikor egy 1.90 magas szőke játékos hibázik, az más, mintha egy 1.70 magas barna hajú játékos követné el ugyanazon hibákat. Kjaer egy erős játékos, úgy hiszem szombaton pályára is fog majd lépni."-fejezte be a Roma sportigazgatója, Walter Sabatini. 



asroma.hu