Recent comments

Friss Hírek

Ranieri: Mindent megteszünk, hogy továbbjussunk


Az olasz sajtóban már hetek óta téma, hogy Claudio Ranieri valószínűleg nem sokáig maradhat az Inter vezetőedzője, és az újságok szerint a Marseille elleni, mai találkozótól függ a szakember sorsa.
„Én soha nem éreztem így. A jövőm semmit sem számít, ebben az idényben az Inter edzője vagyok, és nem hiszem, hogy a jövőmnek ezen a meccsen kellene múlnia″ – mondta Claudio Ranieri, aki múlt pénteken öt bajnoki vereség és két döntetlen után nyert újra a milánói csapattal.
A Marseille André Ayew ráadásban szerzett góljával előnyt szerzett az Inter ellen az első mérkőzésen, de Ranieri úgy véli, kellően feltérképezték az ellenfelet, hogy le tudják győzni. 
„Gólt kell szereznünk úgy, hogy közben nem kapunk. Ismerjük a Marseille kontratámadásait. Mindent tudunk róluk, a gyengeségeiket és az erősségeiket is. Nem lesz könnyű továbbjutni, mivel a Marseille jó csapat, de mindent megteszünk, hogy ott legyünk a következő körben. A stadion tele lesz, a szurkolók támogatni fognak minket, és biztos vagyok benne, hogy a csapat nem árulja el őket. A múlt heti győzelem lelkesít minket, csapatunk erős, jó formában vagyunk" – mondta bizakodóan Ranieri. 




A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK 

INTER: Júlio César – Maicon, Lúcio, Samuel, J. Zanetti – Poli, Sztankovics, Cambiasso – Sneijder – Pazzini, Milito. 

MARSEILLE: Mandanda – Azpilicueta, N’Koulou, Sou. Diawara, Morel – Alou Diarra, Be. Cheyrou, M’bia – Valbuena, A. Ayew – Rémy. 
NSO.hu