Recent comments

Friss Hírek

Ranieri: Megérdemeltük ezt a győzelmet


Az Inter edzője Claudio Ranieri a tegnap esti Chievo elleni 2-0-s sikert követően kijelentette, hogy egyáltalán nincs veszélyben az állása és a győzelemmel véget ért a Nerazzurri balszerencsés szériája.
A Walter Samuel és Diego Milito hajrában lőtt góljaival megnyert meccs a végét jelentette a Nerazzurri kilenc meccs óta tartó nyeretlenségi szériájának és csökkentett a Ranierire nehezedő nyomáson.
Olasz lapértesülések szerint az Inter továbbra is fontolgatja Ranieri leváltását, azonban a 60 éves szakember nem aggódik.
„Massimo Moratti elégedett és gratulált nekünk a mérkőzés után.” mondta Ranieri a Sky Sport Italiának a találkozó után.
„Az Elnök úr mindig is támogatott engem és megbízott bennem. Nyugodt vagyok és szerintem az elnök is az. A legnagyobb nyugalomban végzem a munkámat.”
Azonban az olasz edző bevallotta, hogy nagyon jókor jött a pénteki győzelem, ami lökést adhat nekik a soron következő meccsekhez.
„Elégedett vagyok a játékosaimmal. Jól játszottunk és már tényleg megérdemeltük ezt a győzelmet egy hónap absztinencia után.”
„Ez az eredmény minden bizonnyal növeli majd a morálunkat, egy mentőöv volt és bízom benne, hogy a San Siro megtelik az Olympique de Marseille elleni visszavágóra.”
„A következő célunk, hogy bejussunk a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Ez nagyon fontos nekünk, a klubnak és a szurkolóknak is.”
„Meg kell köszönnöm a játékosoknak a mai teljesítményüket. Végre, ismét Interhez méltóan játszottunk.”
olaszfoci.hu