Recent comments

Friss Hírek

Napoli: De Laurentis válsza Tábareznek

Aurelio De Laurentiis, a Napoli futballcsapatának elnöke nem hagyta szó nélkül az uruguayi válogatottat irányító Óscar Tábarez azon kijelentését, amely szerint Edinson Cavaninak el kellene hagynia az olasz klubot.



„Nem tudom, meddig marad még Nápolyban, de Spanyolországban vagy Angliában kellene játszania – szólt Tábarez tanácsa Cavaninak. – Az ő játékához jobban illik a La Liga és a Premier League.”
A válasz nem késett sokat, De Laurentiis meglehetősen dühösen reagált a szakember szavaira.
„Tábarez szerint távoznia kellene? Nos, először is a saját háza tájával kellene foglalkoznia, másrészt pedig kérdés, hogy van-e a spanyol és angol kluboknak elég pénzük megvenni őt – nyilatkozta a nápolyi elnök. – Folyton azt hallom, hogy nincs pénzünk, erről azonban engem nem tájékoztattak. Eduardo Vargasért nem keveset csengettem ki, és ha tizenkétmillió eurót fizettem a chileiért, akkor Cavaniért is megfelelő nagyságú ajánlatnak kell érkeznie. Ő egyébként egy komoly ember, aki nem árulja el a csapatát.”
De Laurentiist megkérdezték azokról a pletykákról, amelyek szerint az Inter szemet vetett edzőjükre, Walter Mazzarrira, aki mellett állítólag Marek Hamsík is távozna a csapattól.
„Hogy a fekete-kékek szurkolói Mazzarrit szeretnék? Szerződése van a Napolival, nincs mit beszélni most erről, csak megzavarna minket. Tökéletes kapcsolatom van az edzőnkkel, aki jól érzi magát a városban, szeretik a szurkolók. A szerződése ráadásul nem a mostani, hanem a következő szezon végén jár csak le. Hamsík? Őt 2016-ig köti kontraktusa a Napolihoz.”
NSO.hu