Recent comments

Friss Hírek

Milan: Podolski nem igazol Milánóba


Bár a Milan is szerette volna leigazolni, úgy tűnik Lukas Podolski nem Olaszországban folytatja karrierjét. A német Bild című lap szerint Lukas Podolski mindenben megegyezett az Arsenallal, így a német válogatott támadó a nyártól Londonban folytathatja pályafutását.
A lap úgy tudja, hogy már csak a két klubnak kell megegyezni az átigazolás anyagi feltételeiről, hiszen Podolskit 2013-ig  köti szerződés z 1. FC Kölnhöz.
Podolski sokáig kitartott a Köln mellett, de az utóbbi idényben nem elégedett a klub fejlődésével. Podolskinak annyiban nem lesz idegen az Arsenal, hogy Per Mertesacker már a londoni klub játékosa.
Az utóbbi időszakban a Schalke 04 és a Chelsea is sok követ megmozgatott, hogy a támadót megszerezze, jelenlegi klubja, az 1. FC Köln pedig azért igyekezett, hogy szerződést hosszabbítson Podolskival. A Milanhoz közeli orgánumok szerint Gallianiék is érdeklődtek a játékos iránt.
A lengyel származású csatár korábban azt mondta, csak nyáron hoz döntést, és csak az Európa-bajnokság környékére várható a bejelentése, a nemzetközi sajtó azonban szinte biztos abban, hogy a német csatár az Arsenalé lesz.  Az biztos, hogy nem az anyagiak hajtják Podolskit, hisz érkezett ajánlat Moszkvából 150 ezer eurós heti fizetéssel, de nem fogadta el. Ha elhagyja a Kölnt, minőségi váltást akar, ebbe a képbe épp beleillik az Arsenal.
acmilan.hu