Recent comments

Friss Hírek

Milan: Astori érkezik a védelembe


A Tuttosport információi szerint a Milan megállapodott a Cagliarival védőjük Davide Astori vételárában, aki így nyáron 7 millió euróért érkezhet a San Siroba.
Az olasz lap szerint a Cagliari elnöke Massimo Cellino elfogadta a Rossoneri 7 millió eurós ajánlatát, közben a Milan három fiatalja Rodney Strasser, Rodrigo Ely és Simone Romagnoli a Cagliarihoz kerülhet.
Alessandro Nesta szerződéshosszabbítása még mindig várat magára, a klub ugyanis nem akar hosszú távú kontraktust ajánlani veterán játékosainak. Mivel a Juventus szeretné megszerezni a világbajnok hátvédet, a Milan alelnöke Adriano Galliani és sportigazgatója Ariedo Braida már ki is szemelték a lehetséges utódot, aki nem más mint Astori.
A Milan saját nevelésű játékosa, Astori 2008-ban távozott a San Siroból és csatlakozott a Cagliarihoz, és a Michele Canini és Leandro Ariaudo mellet mutatott teljesítményének köszönhetően már a nemzeti csapatban is bemutatkozhatott.
Astori már jól ismeri a Rossoneri edzőjét Massimiliano Allegrit, akivel a 2009-10-es szezonban dolgozott együtt a szardíniai klubnál.
Ha az Astori üzlet nem jön össze, a Palermo védője Matias Silvestre és a Vasco da Gama játékosa Dede a következőek Galliani listáján. A Fiorentina belsővédője Cesare Natali szintén szerepel a Milan kívánságlistáján, vele pótolnák Mario Yepest.
olaszfoci.hu