Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Szeretnénk egyszer 11 emberrel befejezni a derbit

A Roma az őszi 2:1-es vereség után a tavaszi mérkőzésen is hasonló arányban maradt alul a Lazioval szemben és a két mérkőzés között további párhuzam, hogy újra 10 emberrel fejezte be a mérkőzést a Roma.

"Még 12 meccs van hátra, nekünk pedig folytatnunk kell a munkát a végéig. Ha a 2 derbiről kell mondanom valamit, akkor csak annyit tennék hozzá, hogy jó lenne, ha egyszer végre 11 emberrel fejeznénk be egyszer a meccset."- nyilatkozta a meccs után Luis Enrique.

"A játékvezetőkről nem beszélek, így az esetekről sem akarok. A piros lap egy olyan gyermeteg hiba következménye volt, aminek nem szabadna előfordulnia. 7 perc után gól- és emberhátrányba kerültünk, de a csapat mindent megtett, sikerült egyenlíteni és voltak olyan pillanatok, amikor akár nyerhettünk is volna."

"A szurkolók fantasztikusak voltak, látszott rajtuk, hogy mindent beleadnak és maximálisan bíztatták a csapatot. Sajnálom az egészet, mert egész héten erre készütünk, aztán 7 perc után minden romba dőlt."

"Azzal sokkal könnyebb lenne megbirkózni, ha 11 a 11 ellen kapnánk ki, de ilyen helyzetben ez roppant elkeserítő és csalódást keltő. Én tényleg hittem abban, hogy a maximumot nyújtva meg tudjuk nyerni a meccset, de 7 perc után mindennek vége lett."

"Másodszor fordul elő ez és nem tudom mit tettem azért, hogy ezt a sz*rt érdemlem."

Enrique elismerte, hogy Mauri góljánál hibázott a csapat a védekezésben.

"A szabadrúgásoknál zóna védekezést szoktunk alkalmazni és ha valaki hibát követ el, akkor az edző legyen az első, aki elmondja a csapatnak, hogy hibázott és abból tanulni kell."



asroma.hu