Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Megtudjuk verni a Genoát

A Roma mestere úgy véli, hogy a hónapok óta tartó kemény munkának most kezd beérni a gyümölcse és a Roma fejlődésnek indult.

A fővárosi csapat az utóbbi időszak gyenge eredményeinek egy palermói győzelemmel vetett véget és hétfőn a Genoát látja vendégül a Stadio Olimpicoban.

"Egy meccs alatt az ellenfelednek számos lehetősége van és ezekre mindig tudni kell reagálni. Hosszú hónapokat követően ebből az aspektusból mi elkezdtünk végre fejlődni."- kezdte a szakvezető.

"Egyre többet birtokoljuk a labdát és tudjuk hogyan kell mielőbb visszaszerezni. Ehhez az edzéseken begyakoroltakat kell a pályán is bemutatni. Nem tudom, hogy a Genoa ellen milyen meccs jön. Látok javulást a csapaton és az előző meccsek vereségei sem változtatják meg a véleményem. Tudom, hogy az eredmény a legfontosabb és ezzel születésem óta tisztában vagyok. Látom, hogy folyamatos a javulás, de ahhoz, hogy a nagy nyomásban haladni is lehessen, ahhoz kell a minőség és megfelelő jellem. Sajnos ez a fajta jellem hiányzott sokszor."

A spanyol szakvezetőtől megkérdezték az újságírók azt, hogy bízik-e még a Bajnokok Ligáját érő harmadik helyben.

"Meggyőződésem, hogy a Genoát megtudjuk verni és mindig a következő meccs a legfontosabb. A többi egyelőre nem foglalkoztat."

Francesco Totti és Miralem Pjanic sérüléssel bajlódnak, míg Maarten Stekelenburg sem teljesen egészséges.

"A sérülések ellenére is 11-en leszünk majd a pályán. Bármikor előfordul, hogy vannak sérültek és eltiltottak, de ez a Roma számára nem okozhat problémát. Stekelenburg csak egy kisebb rúgást kapott és tud majd játszani." 

asroma.hu