Recent comments

Friss Hírek

Deschamps: Mindenképpen nyernünk kell


A Marseille edzője Didier Deschamps úgy véli az Inter az esélyese a két csapat kedd esti olaszországi összecsapásának a Bajnokok Ligája nyolcad-döntő visszavágón.
A korábbi Juventus játékos és edző csapata 1-0-s előnyt harcolt ki magának Franciaországban és a visszavágóra visszatért Loic Remy a támadószekcióba, a taktikus ennek ellenére óvatosan fogalmaz.
„Egyértelmű, hogy az első meccs után van egy kis előnyűnk, de továbbra is az Inter a favorit.” mondta Deschamps a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.
„Nem számítok könnyű meccsre. Azonban nincs semmi veszítenivalónk és szerintem még kvalifikálhatjuk magunkat a legjobb nyolc közé.”
„Nyilván azt szeretném, ha minden játékosom a rendelkezésemre állna, mint Loic Remy is. Ő a legjobb játékosunk, a legjobb góllövőnk, hatékonnyá teszi a csapatot. Az ő visszatérése Stephane Mbia mellé plusz erőt ad nekünk a keddre, és ezzel sokkal jobban megnehezítjük az Inter dolgát.”
„Ellen kell állnunk a rohamaiknak, emellett produkálnunk is kell valamit. Ha leszünk olyan szerencsések, hogy lövünk egy gólt, azzal jócskán megnehezítenénk az Nerazzurri dolgát.”
„Ez a tervünk – hogy végre tudjuk –e hajtani? Majd meglátjuk.”
„A nagy különbség a két fél közt, hogy számunkra több eredmény is elfogadható, az Internek viszont csak egy. Mindenképpen nyerniük kell.”
olaszfoci.hu