Recent comments

Friss Hírek

Conte: Nagyobb találkozó lesz ez mint gondolnák


Antonio Conte a ma esti Fiorentina elleni mérkőzés fontosságáról beszélt szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján, Vinovoban. A két csapat között lévő rivalizálás még érdekesebbé fogja tenni az amúgy sem unalmasnak ígérkező mérkőzést az Artemio Franchi-ban.
A Juventus győzni szeretne, hogy lépést tudjon tartani a Milannal, míg a hazaiak a kiesés elkerüléséért harcolnak.
A sajtótájékoztató azonban más témával kezdődött, nevezetesen Mauro Bergonzival, aki a ma esti rangadó játékvezetője lesz.
„Bergonzi jó bíró. Azonban az elmúlt napok történéseiből, valamint a mérkőzés fontosságából kiindulva furcsa döntés született. Mi egy álmot kergetünk, míg ellenfelünk a tabella alsó régiójában szerepel. Nagyobb találkozó lesz ez, mint amelyet el tudnak képzelni. Hogy megfelelő döntés született-e? A meccs után megtudjuk.”
A 42 esztendős szakvezető ezután csapata Genoa elleni bajnokijáról beszélt, melyen a Bianconeri szinte csak támadott és Vucinic, valamint Pepe be is biztosíthatta volna a sikert.
„Szomorú, hogy nem nyertünk Genovában. Sok helyzetet alakítottunk ki, de egyiket sem tudtuk kihasználni. Azonban, ahogyan azt már korábban is mondtam, minden egy fejlődés része, mely hat és fél hónappal ezelőtt kezdődött. Az emberek olykor megfeledkeznek erről. Különleges bajnoki idényt tudhatunk magunkénak és a média a Milan legnagyobb riválisaként beszél rólunk.”
Giorgio Chiellini a ma esti rangadón már pályára léphet, miután felépült sérüléséből. Conte, azonban, nem kívánja megkockáztatni a védő pályára léptetését.
„Két napunk van meghozni a döntést. Beszélni fogok a játékossal, akinek garanciát kell adnia a számomra, mert a bajnokság nem holnap ér véget és biztos akarok lenni abban, hogy tényleg felépült.”
Conte természetesen a támadószekcióról is beszélt. Borriello, Del Piero, Matri, Quagliarella, és Vucinic is helyet kaphat a kezdőben.
„Nincsenek fix helyek. Olyan játékosaim vannak, akik mindig nehéz döntés elé állítanak. Nem aggódom. Akkor aggódnék, ha nem lőnénk kapura, vagy nem mi irányítanánk a mérkőzést.”
juventushungary.hu