Recent comments

Friss Hírek

Conte: Még fejlődnünk kell


Antonio Conte szerint a Juventus megérdemelte volna a három pontot szombat este a Chievo elleni bajnokin, de figyelmeztette a szurkolókat, hogy már az is óriási teljesítmény, hogy a bajnoki címért harcban vannak.
Az egy meccsel kevesebbet játszó Bianconeri hátránya már három pont a Milannal szemben, miután 1-1-es döntetlent játszottak szombaton a Chievoval hazai pályán.
„Nem értem miért gúnyolódtak a szurkolók. Nem szabad elfelejteni honnan érkeztünk, hogy alig hét hónap alatt jutottunk el eddig, úgy hogy mindent bele adtunk.” mondta a taktikus a mérkőzést követően.
„Az újjászervezés sok türelmet igényel. Szóval a szurkolók inkább legyenek büszkék arra, amit eddig elért a csapat. Egyébként, tényleg nem tudom, mit mondhatnék.”
„A csapatnak még fejlődnie kell, mert jelenleg több nálunk jobban szervezett csapat is van. Nyáron még azt lehetett hallani sokaktól, hogy ez a csapat maximum a hatodik helyre jó, szóval kisebb csoda, hogy itt tartunk.”
A Juve már vezetett is a Chievo ellen, de a további helyzeteiket nem tudták kihasználni és engedték kiegyenlíteni a vendégeket.
„Ma este 4-3-3-as felállásban játszottunk, ahogy a Milan elleni bajnoki végén is. Ma nyerhettünk volna, sőt nyernünk kellett volna, szóval a döntetlen kicsit mindenkit letört.”
„Mindig nagyon agresszíven játszunk, így természetes, ha néha elfáradunk és van egy kis visszaesés a teljesítményünkben. El akartunk húzni, de túl sok energiát pazaroltunk el az elején, a Chievo pedig kontratámadásokkal próbálkozott.”
olaszfoci.hu