Recent comments

Friss Hírek

BL: Guardiola tart a Milantól


Josep Guardiola, az FC Barcelona spanyol vezetőedzője a Milant szeretné legkevésbé ellenfélnek a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
A spanyol klub szerdán fölényes, 7-1 arányú győzelmet aratott a Bayer Leverkusen felett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Így a katalán csapat csatlakozott a Milanhoz, a Benficához és az APOEL Nicosia csapatához, amelyek már a BL negyeddöntőjében vannak.
Josep Guardiola, a címvédő Barcelona vezetőedzője elmondta, a Milan lenne az a csapat, amelyet a legkevésbé sem szeretne ellenfélnek a negyeddöntőben: “A Bajnokok Ligája mindig nagyon nehéz sorozat. Úgy gondolom, hogy minden csapatot komolyan kell vennünk, tudjuk hogy már csak két forduló van a döntőig. A Benfica a történelem során is kiváló csapattal rendelkezett. Milan? Velük szeretnék a legkevésbé összekerülni a folytatásban” -  nyilatkozta a sikeredző.
“Messi és Ibrahimovic két rendkívüli játékos. Tudom, hogy nem jó a kapcsolatom Zlatannal, viszont nagyon kevés időnk volt arra, hogy alkalmazkodjunk egymáshoz. Ettől függetlenül Ibra minden mérkőzésen valami rendkívülit alkot Olaszországban” – mondta a sikeredző.
Mint ismert, a Milan már kétszer is mérkőzött a csoportkörben az FC Barcelonával; akkor az első mérkőzésen döntetlen született, a másodikon viszont a spanyolok győztek. A jövő héten is négy mérkőzést rendeznek a BL-ben, a Chelsea-Napoli, a Basel-Bayern München, a Real Madrid-CSZKA Moszkva és az Inter-Marseille találkozókat.
acmilan.hu