Recent comments

Friss Hírek

Ancelotti: Nyáron megpróbáljuk megszerezni Patot


A Paris Saint-Germain olasz taktikusa Carlo Ancelotti elmondta, hogy továbbra is szeretnék megszerezni az AC Milan csatárát Alexandre Patot, így nyáron újra próbálkoznak.
A gazdag francia klub már januárban is megpróbálta a brazil játékost a Parc des Princessbe csábítani, azonban Pato akkor nemet mondott korábbi edzője hívására.
Ennek ellenére, a korábbi Chelsea edző elmondta, hogy még nem tettek le a dél-amerikai játékos megszerzéséről.
„Hogy Pato érkezik-e a szezon végén? Már a legutóbbi átigazolási időszakban is megkörnyékeztük a csatárt és nem ez volt az utolsó alkalom.” mondta a taktikus a RaiSportnak.
„Nem mondhatjuk, hogy januárban még szerettük volna Patot, de júniusban már nem, azonban legközelebb még jobban próbálkozunk.”
Ancelotti ezt követően a Serie A-ról és korábbi klubja a Milan BL esélyeiről beszélt.
„Hogyan értékelem Allegri munkáját a Milan élén? Allegri eddigi munkája kifejezetten jónak mondható.” mondta az 52 éves szakember.
„Ki nyeri a Bajnokok Ligáját? A spanyol klubok a favoritok, de ki tudja, lehet, hogy a Milan lesz az év meglepetése.”
„Inter? Őszintén szólva meglepett a hirtelen visszaesésük és sajnálom, hogy egy az Interhez hasonló élcsapat már nem olyan jó, mint régen.”
„Az olasz labdarúgásnak jelenleg nagy szüksége van arra, hogy az élcsapatok jól szerepeljenek, ezért különösen örülök a Juventus feltámadásának.”
olaszfoci.hu