Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Szégyen ez a vereség


A Milan vezetőedzője, Massimilano Allegri a meccs után arról beszélt, hogy a 3–0-s vereség szégyen a számukra, de a legfontosabb, hogy a továbbjutással elérték céljukat.
„Rögtön az elején szögletből gólt kaptunk, ami pszichésen sokkolta a csapatot. Ezt követően sokszor passzoltunk rosszul a saját térfelünkön – kezdte az Arsenal elleni 3–0-s vereséggel, de Milan-továbbjutással zárult BL-nyolcaddöntő utáni értékelését az olaszok vezetőedzője, Massimilano Allegri. – Elöl három csatárral álltunk fel, de sajnos csak szenvedtünk."
„Azt mondanám, hogy nagyon rosszul kezdtünk, de a második félidőben már sokkal többet tudtunk támadni" – fogalmazott a szakember, aki a 70. percben a három támadó, Robinho, Ibrahimovic és El Shaarawy közül utóbbit lecserélte, és a védekező középpályás, Alberto Aquilani állt be a helyére – a vendégek támadójátéka az ő beállása után vált igazán veszélyessé.
„Szégyen ez a vereség, de az volt a célunk, hogy a következő fordulóba jussunk. Most már itt az ideje, hogy felépüljenek a sérültjeink, és velük együtt folytassuk a sorozatot" – tette hozzá Allegri, aki arról is beszélt, mit mondott a szünetben a játékosainak.
„Annyit kértem, hogy felejtsék el az első félidőt, és úgy játszanak, mintha nulla nulla lenne az állás" – mondta a Milan vezetőedzője, aki egy ideig még biztosan nem felejti el a londoni találkozót.
NSO.hu