Recent comments

Friss Hírek

Agnelli: Harcolnunk kell mindennel és mindenkivel


Andrea Agnelli elmondta, hogy miért rendeltek el nyilatkozatstopot a vasárnapi, Genoa elleni döntetlen után: mint ismert, Simone Pepe gólját jogtalanul érvénytelenítette Nicola Rizzoli játékvezető.
A klub elnöke hétfő este magyarázta meg a történteket egy sajtótájékoztató keretein belül: „Átgondoltuk a helyzetet. A korábbi véleménykifejtéseinkkel magunkra vontuk a figyelmet, így most úgy éreztük, hogy szükségünk van egy nap gondolkodási időre. Ma reggel ahogy lenni szokott, megvitattuk a dolgokat. A Milannal egy egészséges rivalizálás folyik, és ez szerintem teljesen normális, és törvényszerű. Emellett pedig a két klub között nagy a politikai összetartás is. Tisztában vagyunk vele, hogy a Juventusnak nagy erőket kell mozgósítania annak érdekében, hogy visszatérhessen a siker útjára, és most szembesültünk azzal, hogy harcba kell szállnunk mindennel, és mindenkivel, s tudjuk, hogy elég erősek vagyunk ahhoz, hogy eredményeket érjünk el. Hogy megfizettünk volna Conte parmai kirohanásáért? Nem hinném, hogy ha így nézzük, a Juve az első fordulótól kezdve megfizetett mindenért. Hogy dühösek lennénk? Nem, a szórakoztatás a célunk, hogy megfeleljünk azoknak a szurkolóknak, akik megtisztelnek minket a jelenlétükkel, a csapat jelenleg végzi a dolgát, és győzni akar."
A klub játékosai továbbra sem beszélhetnek a sajtó munkatársaival a hét folyamán, Antonio Conte pedig valószínűleg csak pénteken, a Fiorentina elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón fog legközelebb megszólalni.
juventushungary.hu