Recent comments

Friss Hírek

BENÍTEZ: Reina nem marad Nápolyban

Az angol Talk Sport rádiónak tett nyilatkozatában Rafa Benítez, a Napoli edzője elismerte: nem marad csapatánál a gárda spanyol kapusa, hanem visszatér korábbi klubjához.



Reina kölcsönben töltötte a szezont a Napolinál, Benítez korábbi klubjától, a Liverpooltól vette kölcsön a kapust erre a szezonra a déli csapat, azonban Benítez szavai szerint nem folytatja olasz kalandját Reina.

” Reinának szerződése van a Liverpoolal, és úgy gondolom, hogy vissza fog térni Angliába. Nem engedhetünk meg magunknak olyan fizetéseket, mint amekkora Reináé. Világos, hogy a Premier League egy nagyon erős bajnokság, ahol képesek magasabb fizetéseket is adni a játékosoknak, azonban mi ezt nem tehetjük meg. Pepe megpróbál visszakerülni a Liverpool kezdőjébe.” – zárta szavait Benítez. Reinának egyébként nem lesz könnyű dolga a belga Mignolet mellett a Liverpoolnál.

Reina legemlékezetesebb olaszországi pillanata talán az volt, amikor a világon első kapusként megfogta Mario Balotelli büntetőjét – korábban a Milan csatára sosem hibázott a tizenegyeseknél.

forrás: azzurri.co.hu