Recent comments

Friss Hírek

TONI: Prandelli hozott olyan döntéseket, amire nem számítottam

A 2006-ban az olasz válogatottal világbajnoki címet nyerő Luca Toni kicsit meglepődött, amikor megtudta, Cesare Prandelli szövetségi kapitány milyen bő keretet hirdetett a nyári vb-re.



A Hellas Verona alkalmazásában álló Toni 35 mérkőzésen 21 alkalommal volt eredményes a szezonban régi önmagát idézve, azonban már öt éve nem játszott a nemzeti csapatban, így meghívóra nem számított, de azt nem érti, hogy például Alberto Gilardino, a Genoa csatára miért nem szerepel a listán.

„Prandelli hozott pár olyan döntést, amire nem számítottam – mondta Toni a Verona hivatalos weboldalának. – Az én kihagyásomat várni lehetett, mert nem voltam tagja a csapatnak a vb-selejtező során, de Alberto Gilardinóé meglepett.”

Olaszország a vb csoportkörében Uruguay-jal, Angliával és Costa Ricával fog majd megmérkőzni. „Szép focit játszani nem elég, nyerni is kell - így a veterán. – Ehhez nagyon erősnek kell lennünk egy ilyen nehéz csoportban, de 2006-ban sikerült. Azt gondolom, hogy most Brazília és Uruguay a favorit.”


forrás: Extrafoci.hu