Recent comments

Friss Hírek

MAROTTA: Nem lesz nagy költekezés

A Juventus sportigazgatója elismerte, hogy nem fog nagy neveket igazolni a Juventus a nyári átigazolási szezonban, ennek ellenére igyekeznek megtartani a csapatot három bajnoki címig vezető Antonio Conte vezetőedzőt.


Conte szerint a jelenlegi keret túl gyenge ahhoz, hogy az európai kupákban is ütőképes csapat legyen a Juventus, így maradását a nagyobb pénzügyi befektetésekhez, azaz a csapat jelentős megerősítéséhez kötötte.

„Conte nem csak a kivételes eredményei által mutatta meg, hogy a legjobbak között van, hanem azáltal is, hogy miként érte el ezeket. Most arra koncentrálunk, hogy megünnepeljük az újabb Scudettot, ami egy remek teljesítménynek a gyümölcse. Jelenleg ez jár a fejünkben.”

„Hétfőtől valószínűsíthetően csütörtökig a következő szezonról fogunk tárgyalni, ennek első lépése az edzőkérdés elrendezése.”

A Sky Sport Italia újságírói megkérdezték Marottát a volt Roma és Zenit tréner, Luciano Spalletti leigazolásának lehetőségéről, akit Torinóban láttak, felerősítve ezzel a Juventus kispadjával kapcsolatos pletykákat.

„Vicces történeteket képesek kitalálni az újságírók az elérhető edzőkkel kapcsolatban, de nem, nem dolgozunk Spalletti szerződtetésén.”

Conte kérései a csapat megerősítéséről azonban a jelek szerint süket fülekre találtak, Giuseppe Marotta szerint nem lesznek nagy igazolások.

„Ki lehet mondani, hogy nem lesznek nagy befektetések a következő szezonra. A célunk, hogy egy versenyképes csapat által érjünk el kiváló eredményeket, de ezt a kemény háttérmunkával és bizonyos gazdasági feltételek betartásával kell véghezvinnünk. Az igazolásokat illető bizonyos kérések nem többek holmi utópiánál.”

forrás: Juventusfc.hu