Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: A City pénzt és játékost ajánlana Pogbáért

Az angol sajtó értesülései szerint a Manchester City ajánlatra készül a Juventus középpályáját erősítő Paul Pogba megszerzése érdekében. 


Paul Pogba szerződéshosszabbításának vagy távozásának ügye az átigazolási időszak egyik leghosszabb történetének ígérkezik, azonban elképzelhető, hogy megoldás csak a nyári világbajnokság lezárultát követően születik az ügyben.

A francia tehetség 2012 nyarán, ingyen érkezett Torinóba a Manchester United csapatától, s szinte azonnal a Juventus kezdőcsapatának kirobbanthatatlan tagjává nőtte ki magát.

Pogba jelenlegi szerződése 2016 nyaráig érvényes az Öreg Hölgynél, amely minden követ megmozgat annak érdekében, hogy hosszabb maradásra bírja az igencsak keresett középpályást.


A Daily Express értesülései szerint a szinte korlátlan anyagi lehetőséggel megáldott Manchester City most szeretné visszacsábítani Pogbát az észak-angliai város másik felére, s ennek érdekében hetvenezer fontos fizetést sem sajnálna biztosítani a fiatal tehetségnek.

A Premier League egyik nagyágyúja, hogy a Juventus beleegyezését elnyerje, a pletykák szerint 32 millió fontot ajánlana a torinói klubnak Aleksandar Kolarov vagy Edin Dzeko játékjoga mellé.


A Juventusnak, amennyiben ragaszkodik Pogbához, nyáron alighanem heves rohamokat kell majd visszavernie, hiszen a Manchester City olyan elszánt kérőkkel robbanthat ki licitháborút, mint a Paris Saint-Germain, az Arsenal, a Chelsea, a Real Madrid, vagy éppen a városi rivális Manchester United.

forrás: juventuz.blog.hu