Recent comments

Friss Hírek

FIORENTINA: Megegyezett Cuadradoval a Barca?

Ahogy korábban Alexis Sánchez esetében, most is először a játékossal egyezett meg az FC Barcelona, így nem nagyon marad más hátra a Fiorentinának, mint a megegyezés, olvasható a mundodeportivo.com-on.

 

Amennyiben igaznak bizonyulnak a katalán sportnapilap internetes oldalának hírei,megszerezheti a második játékosát nyáron a Barcelona. 

Ő nem lesz más, mint Juan Guillermo Cuadrado, a Fiorentina jobb oldali támadója (hátvédje).

A Barcelona ezúttal is a szokott módon - Mascherano, Alexis és Fabregas esetében is így tettek - először a játékossal egyezett meg, amely biztosítja az elkötelezettségét, így megindulhatnak a komoly tárgyalások a játékos jelenlegi klubjával, a Fiorentinával, illetve 50%-os tulajdonával az Udinesevel.

A hírek szerint 30 millió eurot kínál a Barca Cuadradoért azaz 15-15 millió jutna a két klubnak, amelyeket most már maga a játékos is presszionál, fogadják el a katalánok ajánlatát.

Amennyiben megköttetik az üzlet - ami várhatóan 1-2 héten belül megtörténhet - akkor Cuadrado lesz a második igazolása a Barcának Ter Stegen után, és egyúttal Dani Alves távozását is előrevetíti egyúttal.

forrás: barcanoticias.blog.hu