Recent comments

Friss Hírek

Gattuso a Videoton edzője lehet!

A gianlucadimarzio.com futballportál értesülései szerint a kedden  Budapestre érkezett Gattuso felvette a kapcsolatot a Videoton vezetőivel,  tárgyaltak a felek, és elképzelhető, hogy a játékosként világbajnok, 36 éves olasz szakember a jövőben a fehérvári klub vezetőedzője lesz. 


A portál értesüléseit az egyik legismertebb átigazolási honlap, a tuttomercatoweb.it is megerősítette. Szerintük Gattuso elé egy kétéves szerződést tettek a fehérvári klubvezetők.

Gattuso és a Videoton kapcsolatfelvételét  a Nemzeti Sport Online magyarországi információk alapján megerősítette.  A lapnak nyilatkozott Gattuso ügynöke, Andrea D’Amico is, aki elmondta, bár tud kliense magyarországi látogatásáról, ő maga nem tartott az egykori milánói kedvenccel. Hivatalosan nem kívánta megerősíteni és kommentálni a felröppent híreket.

Kedd este a tuttomercatoweb tényként közölte, hogy a Videoton kétéves szerződési ajánlatot tett a korábbi milánói kedvenc elé. A honlap azt is tudni véli, hogy Gattusót szívesen látná a kispadján a görög PAOK is, míg Olaszországból a Sassuolo és a Novara érdeklődik a szolgálatai iránt, ám a korábbi klasszis középpályás hajlik arra, hogy a magyar klubnál folytassa edzői pályafutását.

A 2006-ban az olasz válogatottal vb-t, a Milannal pedig kétszer BL-t is nyerő korábbi kiváló futballistának mindössze néhány hónapos edzői tapasztalata van, 2013. február 25-én nevezték ki a svájci Sion vezetőedzőjének, Vanczák Vilmos csapatánál május 13-ig dolgozott játékos-edzőként. Június 19-én aztán ő lett a Serie B-be visszacsúszott Palermo trénere, ám ez a kaland sem tartott sokáig, szeptember 25-én menesztették a kispadról.

forrás: NSO