Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: A vereség semmin nem változtat

A francia tréner a Juventustól elszenvedett vereséget követően kijelentette, ez nem változtat semmit a Roma csodálatosra sikeredett szezonján.

 
A mérkőzés nagyon úgy tűnt, hogy döntetlennel fejeződik be, azonban Pablo Osvaldo a hosszabbításban betalált, így a Juventus nyerte a rangadót.

"Nekünk volt a legnagyobb gólszerzési lehetőségünk, de nem sikerült kihasználnunk. Amikor 0:0 az eredmény, akkor bármi előfordulhat."- kezdte a meccs után Garcia.

"Ez a vereség nem változtat azon, hogy mennyire szép szezont tudhatunk magunk mögött, én nagyon elégedett vagyok az idei évvel."

Miután Morgan De Sanctis kisebb sérüléssel bajlódott, így Rudi Garcia Lukasz Skorupskinak adott lehetőséget a kapuban, aki így bemutatkozhatott az első osztályban.

"Mindannyian tudjuk, hogy jó kapus, csak játékra van szüksége és most láthattuk, hogy miként tud megbirkózni a rá nehezedő nyomással. Ezen az estén 60.000 ember előtt a listavezető Juventus ellen kellett helytállnia, és átment a teszten."

Mattia Destro most tért vissza a négy meccses eltiltása után, azonban nem nagyon sikerült elkapni a fonalat.

"Teljesen normális, hogy négy meccs kihagyás után nincs az ember a legjobb formájában. Jó pár játékosom küszködött meccshiánnyal, mint például Michel Bastos és ez meg is látszott a játékon." 


forrás: asroma.hu