Recent comments

Friss Hírek

CONTE: Nem a jobb csapat jutott tovább

Egy gól hiányzott a Juventusnak a továbbjutáshoz, de nem sikerült bekotorni a labdát a 10, majd később 9 emberrel védekező Benfica kapujába és ezzel Antonio Conte csapata elbúcsúzott a kupától. 


A Juve edzője is igazságtalannak érzi az eredményt. 

Szerinte nagy szerencsével és bírói segítséggel jutott tovább a portugál csapat.

Mi nem működött a meccsen?

„A Benfica teljesen betömörült. Két kapura lövéssel továbbjutnak. Nagyszerű csapat, de a két mérkőzés alapján mi érdemeltünk volta továbbjutást.”

Többet vártál egyes játékosoktól?

„A csapat mindent beleadott. Csodálatos és egyben fáradtságos sorozat volt. Európai kupában először jutottunk ilyen messzire. A játékosaim emelt fővel hagyhatják el a pályát. Kár, pedig egy-egy tizenegyest is számon kérhetünk a játékvezetőkön, mind a két meccsen. Sajnos nem a jobb csapat jutott tovább.”

Már az első meccsen eldőlt a továbbjutás?

„Ha jól megnézzük, akkor láthatjuk, hogy két kapura lövésük volt és abból lőttek két gólt. A Benfica egy tapasztalt csapat, szereplője az európai kupáknak már évek óta. Bár 10 emberre fogyatkoztak, még úgy sem hagytak minket játszani és ebben Clattenburg játékvezető is a segítségükre volt, aki meggátolta a folyamatos játékot azzal, hogy minden földre esést lefújt. Az UEFA jobban is tisztelhetne minket azzal, hogy egy elit bírót küld nekünk. A gyengébbik csapat jutott tovább. Csak egyetlen villanás hiányzott a győzelmünkhöz. Azt hiszem, hogy a portugálok sokkal szerencsésebbek voltak ma nálunk.”

forrás: juventushungary.hu