Recent comments

Friss Hírek

CHIELLINI: Ez a Scudetto a szurkolóké

Giorgio Chiellini elégedettségének adott hangot, miután ma délután a Roma vereséget szenvedett, így teljesen biztossá vált a Juventus harminckettedik bajnoki címe. 


A Juventus sorozatban harmadik bajnoki címét minden bizonnyal az Atalanta elleni bajnokin biztosította volna be, de így a holnapi meccs egy ‘valóságshow’ lesz a szurkolóknak Chiellini szerint.

“Furcsa győzelem volt ez a mai, ilyenben még nem volt részem ezelőtt.” – mondta Chiellini a Mediaset Premiumnak

“Kiélvezzük ezt a történelmi eseményt. Ez a Scudettó a szurkolóké. Kijár nekik ez, hisz több kupa ebben az évben már nem lesz. Érzelem dús 9 hónapon vagyunk túl, és most ennek a gyümölcsét élvezzük. Egy elképesztő utazáson mentünk át ebben az évben is, de még nem dőlhetünk hátra, hisz a következő cél a 100 pont begyűjtése. Köszönetet mondunk a Romának is, akik egész évben hajszoltak minket egyre feljebb és feljebb, így elérve a közel 100 pontot. A mostani zsinórban harmadik bajnoki címet a szurkolóinknak ajánljuk, akik egész évben mellettünk álltak. A csapat jó úton halad, és az elkövetkezendőkben tovább akarunk fejlődni. A meglévő történelemhez új lapokat akarunk írni.”

Chiellini kitért a még soron lévő Roma elleni bajnokira is:

“Annak tudatában megyünk Romába, hogy megérdemelten nyertük meg a Scudettót.” – zárta a Juventus hátvédje

forrás: Juventusfc.hu