Recent comments

Friss Hírek

Vb: A D-csoportban küzd majd Olaszország

Megtartották a jövői évi, brazíliai világbajnokság csoportbeosztását: a squadra azzurra a D jelű kvartettbe került, ahol bizony a csoport elsőségért - és megeshet, hogy a továbbjutásért is komoly harcot kell majd vívnia Cesare Prandelli csapatának.


A D-csoportba elsőként Uruguay került ; majd a sorsolásra hivatalos, számos futball legenda közül éppen Fabio Cannavaro húzta ki az olaszokat másodikként - azonban a csoport harmadik csapataként beosztva, így az biztos volt, hogy nem Uruguay-al kezdi a csoportmeccseket az olasz válogatott.

Már a halálcsoport kifejezés is felmerülhetett többekben, amikor a harmadik név előkerült: Costa Rica nevének hallatán azonban talán alábbhagyott az "ijedtség" - ami azonban hamar visszatért, hiszen negyedik csapatként Anglia került a kvartettbe.

Az olasz válogatott útja tehát először is Uruguay,Costa Rica és Anglia testén át kell, hogy vezessen, ha komolyabb eredményt szeretne elérni ; annyi bizonyos, hogy elsőként Anglia ellen lép majd pályára Cesare Prandelli csapata.

forrás: azzurri.co.hu