Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Figyelem Tottit

A Roma kapitánya jelenleg sérült, de amíg idén egészséges volt, addig csapata szárnyalt, ő pedig ismét a régi fényében ragyogott.


Sokak szerint érdemes lenne kivinni a nyári Vb-re is. 

Prandelli is tisztában van a helyzettel, és jelezte, hogy visszatérése után rajta lesz a szeme a Roma legendáján. Még a kapitány, Buffon is megszólalt az ügyben. Antonio Cassano helye ugyanakkor kétségesnek látszik. 

„A sérülése előtt nagyszerűen játszott, és bizonyította, hogy megérdemli a behívót. Aztán leállt, és most kész a visszatérésre. Meglátjuk, hogy alakul, de közelről figyelem őt. 

Cassano? Kiváló Eb-je volt, de azóta egy új Nazionale született, ami a Vb-re koncentrál. Őt is értékelem, de abban a csapatban kell a leginkább hinnem, amely már két körrel a selejtezők vége előtt kiharcolta a kijutást.”

A válogatott kapitánya, Buffon is úgy érzi, Totti megérdemelne egy behívót:

„Nagyon jó barátok vagyunk Francescóval. A sérülése előtt nagyon magas szinten jétszott, és egy olyan játékos mint ő, bármikor jelentheti a különbséget. Ha rajtam múlna, kivinném a Világbajnokságra.”

Mi pedig, az olasz válogatott szimpatizánsai, képzeljük el, amikor 4-3-1-2-ben a De Rossi-Pirlo-Marchisio sor előtt Totti osztogat Balotellinek és Rossinak…

forrás: azzurri.co.hu