Recent comments

Friss Hírek

Milan: Indul az átigazolási nagyüzem

Felerősödtek az átigazolási pletykák a csapat körül. 


Vasárnap véget ért az őszi szezon, így nem csoda, ha a klubok többsége ismét a piac felé fordul. Különösen igaz ez a Milanra, amelyik katasztrófális őszt produkált a bajnokságban. 

A tárgyalásokat sietteti az is, hogy Galliani hamarosan Brazíliába utazik vakációzni. Eddig, ebben az induló mercatóban Rami érkezett a klubhoz és szinte biztos Honda jövetele is.

Ahogy arról már beszámoltunk a francia Niang hazatér. A fiatal csatár a Montpellier játékosa lesz – kölcsönben.

A Ligue 1-be kerülhet Cristian Zaccardo is. A Montpellier teljesen kivásárolná az olasz védőt.

A Sampdoria meg vinné Constantot.

D’Ambrosionak 4 éves, 800 ezer eurós szerződést kínáltunk, el is fogadta. Azonban a Torinóval folyamatosan megy a tárgyalás a januári elengedését illetően. A legújabb hírek arról számolnak be, hogy Nocerino helyett Saponarát adnánk érte. (Az egyelőre rejtély, hogy a teljes- vagy részleges játékjogát.) Az Inter és a Roma is figyeli az eseményeket és készen állnak lecsapni, ha zátonyra futna az egyezség. Az Inter Mudingayit, a Roma Marquinhót adná az olasz bekkért.

A legélesebb tárgyalásokat a Cagliari belga középpályásáért, Nainggolanért folytatja jelenleg a Milan. A korábbi hírekkel ellentétben a felek álláspontja némileg közeledett: Cellino (a Cagliari vezetője) csökkentette igényeit Nainggolan ügyében, Galliani meg emelte az ajánlatát. A felek közeledtek, Galliani 6.25 millió euróra emelte az összeget, Cellino viszont Cristante felét és  7 millió eurót szeretne a belgáért. Galliani azonban nem hajlandó odaadni Cristanténak még a felét se. Az olasz lapok szerint hamarosan megállapodás fog születni, a két klub kapcsolata remek. Ezt támasztja alá Cellino nyilatkozata is: “Radja biztosan távozni fog, ő döntheti el, hogy hova akar menni.”

Az általunk is kiszemelt Botafogo-játékost, Doriát a  Napoli is hozná. Nagy előnyünk, hogy a Napolinak nincs már több lehetősége non-EU-s játékost igazolni. Korábban Serginho, a Milan dél-amerikai játékosmegfigyelője erősen ajánlotta a vezetőségnek a fiatal védő szerződtetését, majd Seedorf – akinek jelenleg csapattársa a fiatal játékos – is azt mondta, hogy hozná magával Doriát.

A milannews.it szerint januárban megpróbáljuk leigazolni Tim Krult, a Newcastle United 25 éves, holland válogatott kapusát.


A Milan vezetősége pénteken Valmir Berisha ügynökével tárgyalt. Berisháról annyit kell tudni, hogy ’96-os születésű svéd csatár, jelenleg a Halmstads játékosa. A vezetőség hónapok óta figyeli, több olasz klub is érdeklődik iránta. 
 

A Zenit is vinné Jorginhót a télen. Évi 1 millió eurós fizetéssel csábítják. A Fiorentina, a Juventus és mi is érdeklődünk a Verona csillagáért, aki idén ősszel nagyszerű formában játszik.

forrás: acmilan.hu