Recent comments

Friss Hírek

Thohir: Ez lesz az első derbim

Az Inter indonéz vezére, Erick Thohir elégedett a csapata teljesítményével, még ha legutóbb Nápolyban nem is sikerült pontot szerezni (a játékvezető hathatós segítségével), de a vezér már teljes mértékig a vasárnapi milánói derbire koncentrál.


„Nem aggódom a csapat eredményei miatt.” – mondta mindezt az Inter elnöke annak ellenére, hogy a gárda az utóbbi négy mérkőzésén három döntetlent és egy vereséget könyvelhetett el. „Bízom a játékosokban. Biztos vagyok benne, hogy mindig a legjobbjukat adják, gondolok itt a Napoli elleni találkozónkra, ami egy nagyszerű mérkőzés volt.”

Vasárnap este a két ősi rivális, az Inter és a Milan összecsapásával Thohir az első városi derbijére készülhet a Nerazzurri élén.

„Érdekes mérkőzésre van kilátás, ráadásul ez lesz az első derbim. Természetesen Indonéziában sokszor megnéztem televízión keresztül a milánói ütközetet, de élőben még fantasztikusabb lesz. Remélem, hogy a játékosok a lehető legjobb teljesítményükkel rukkolnak el és megnyerjük a mérkőzést, habár nem lesz egy könnyű találkozó, annyi szent.”

Az Inter jelenleg az ötödik helyet foglalja el a tabellán, 7 pontra leszakadva a harmadik Napoli mögött, míg a Milan a tizedik helyen tanyázik, 9 egységre a Nerazzurritól.

forrás: azzurri.co.hu