Recent comments

Friss Hírek

Capello: Seedorf nem áll készen a Milanra

Fabio Capello korainak tartja, hogy Clarence Seedorf lássa el a Milan vezetőedzői teendőit, de akár Allegrivel, akár nélküle, a Rossonerók jelen állapotukban nem versenyképesek az orosz válogatott szövetségi kapitánya szerint.


Clarence Seedorf jelenleg is aktívan futballozik a brazil Botafogóban, de már most sokan Massimiliano Allegri örököseként emlegetik a Milan kispadján. 

Fabio Capello szerint ennek még nem érkezett el az ideje.
„Én javasoltam neki, hogy inkább Brazíliába menjen, ne pedig valamely arab országba vagy Oroszországba. Láthatóan egyre tapasztaltabbá válik, de a Milannál azonnal átvenni a felelősséget valami egészen más” – nyilatkozta a Szbornaja szakvezetője a Gazzetta dello Sport olasz szaklapnak, aki elmondta: a Milantól szerinte a dobogós helyezés is csodaszámba menne tavasszal.

„A Juventus és a Roma van az élen, mert ők fektettek be a legtöbbet az elmúlt években. A Rossonerivel nem ez volt a helyzet. Azt hiszem, ez nem Allegri felelőssége, ő mindent tőle telhetőt megtesz, és nem érdemel ennyi kritikát.”

„Az igazi probléma a ligánk hanyatlása. Az én időmben a világ összes tehetsége a Serie A-ban akart futballozni, a mi fiatal játékosaink pedig velük együtt nőttek fel, és ellesték az összes fortélyt. Most viszont nincsenek viszonyítási pontok.”

És hogy ki nyeri a Scudettót?

„Nem gondolom, hogy különösebb gondja lenne a Juventusnak, igaz, a Roma kiemelkedő szezont fut, és a Napoli is megérdemelten van az élbolyban.”

„Az egyetlen kérdés, hogy az Európa-liga nem vonja-e el túlságosan a Juve figyelmét, ha már a döntőt Torinóban rendezik. A Bianconerók túlzottan is rákoncentrálhatnak a sorozatra, ami a bajnokság rovására mehet.”  



forrás: sporthírado.hu