Recent comments

Friss Hírek

Agnelli: Nem tudom elképzelni a Juventust Conte nélkül

Andrea Agnelli igyekezett eloszlatni a Juventus háza tája körüli bizonytalanságokat, s elárulta, hogy elképzelhetetlennek tartja, hogy Conte, Pirlo vagy Pogba a közeljövőben távozzon a torinói klubtól.

 
"Nagyon elégedett vagyok Contéval, ő pedig nagyon elégedett velem és a Juventusszal." - nyilatkozta Agnelli a Tuttosportnak. "Nem tudom elképzelni a Juventust Conte nélkül."

"Ami Pirlót illeti, elmondtam neki, hogy ez az otthona. Tudom, hogy február-március környékén tárgyalóasztalhoz ül majd Beppe Marotta igazgatóval, hogy tisztázzanak mindent. Pirlo egy kicsivel hosszabb ideig velünk marad majd."

"Pogba? Nem rendelkezünk azokkal a forrásokkal, amelyek lehetővé tennék, hogy bizonyos összegek fölé léphessünk. Ki az, aki Olaszországban 5-6 milliós fizetést adna?"

"Mivel Pogba a világ legjobb középpályásává válhat, nehéz lenne hosszabb távon megtartanunk."

"Ugyanakkor a hosszabbítása lehetséges. Nem hiszem, hogy jelen pillanatban bármi probléma lenne a hosszabbítással."

A Juventus remek rajtot produkált a bajnokságban, hiszen az első tizenhét találkozójából tizenötöt győzelemmel zárt. A megerősített támadórészleg két alakja, Carlos Tévez és Fernando Llorente mindeddig megbízható teljesítményt nyújt.

"Llorente és Tévez kiváló igazolások Marottától, Fabio Paraticitől és Pavel Nedvědtől, aztán Conte kivételes módon előhozta az értékeiket."

"Átigazolások a következő hónapban? A januári átigazolási piac a javítgatásokról szól, azonban nem hiszem, hogy szükségünk volna ilyesmire. Majd meglátjuk júniusban."

forrás: juventuz.blog.hu