Recent comments

Friss Hírek

Vidal: Hatalmas megtiszteltetés itt játszani

Arturo Vidal további kupákat szeretne nyerni a Juventus színeiben, miután nemrégiben új szerződést írt alá.


A chilei játékost 2017-ig köti szerződés a Bianconerihez és a Gazzetta dello Sporttal osztotta meg miért is akart minden áron maradni.

“A Juventus a világ legjobb csapatai közé tartozik és hatalmas megtiszteltetés itt játszani. Mindig valami különlegeset érzek, amikor a zebracsíkos mezt magamra öltöm.” – mondta Vidal.

A torinói egyesület jó óton halad sorozatban harmadik bajnoki címe megszerzése felé, azonban a Bajnokok Ligájából kiesett, miután 1-0-ás vereséget szenvedett a Galatasaray vendégeként.

“A Bajnokok Ligája volt karrierem eddigi legnagyobb csalódása. Úgy érzem megfelelő keretünk van ezen sorozat megnyerésére.”

“Visszagondolva az utolsó csoportmérkőzésre, nagyon gyengén játszottunk, ahogy az első találkozók során sem nyújtottunk kiemelkedőt.”

“Európa Liga? A döntő Torinóban lesz, amely hatalmas motiváció számunkra és megpróbáljuk megnyerni. Az Európa Ligát amolyan revansnak veszem, hiszen még mindig csalódott vagyok amiért kiestünk a BL-ből.”

Vidal a Juventusnál kulcsjátékossá nőtte ki magát 2011-es érkezése óta, azonban az idei évben nem került fel az Aranylabda szavazáson a legjobb 23 listájára.

“Úgy gondolom, hogy a legjobb 23 játékos között lett volna a helyem, de jövőre azon leszek, hogy megnyerjem az Aranylabdát.”

forrás: Juventusfc.hu