Recent comments

Friss Hírek

Milan: Honda a jövő héten érkezik

A várakozások szerint a jövő héten landol Keisuke Honda repülőgépe Milánóban, majd átesik az orvosi vizsgálatokon és megkezdi az edzéseket a Milanban.

 
Mint ismert, a Milan a nyári átigazolási időszakban nem tudott megegyezni a CSZKA Moszkva vezetőségével Keisuke Honda átigazolásáról, így a vezetőség kénytelen volt várni januárig, amikor Honda szerződése lejár és ingyen csatlakozhat a csapathoz.

A várakozások szerint Honda a jövő héten érkezik Milánóba. 

A Milannews.it beszámolói szerint Honda gépe január 4-én, jövőhéten szombaton landol a Malpensa repülőtéren. A reptéren a Milan igazgatója, Umberto Gandini és az üzlet megvalósításában szerepet vállaló Ernesto Bronzetti és Fabrizio de Vecchi fogadja a japán válogatott támadó-középpályást.

Honda feleségével és fiával, valamint testvérével (aki egyben az ügynöke is) érkezik Milánóba. A 27 éves játékos január 5-én vesz részt az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon majd január 6-án a San Siróban tekinti meg a Milan-Atalanta bajnoki mérkőzést. Honda január 7-én áll edzésbe a csapattársaival és várhatóan a január 12-i Sassuolo elleni mérkőzésen debütál hivatalosan.

A japán középpályás egyébként Wesley Sneijder korábbi lakásában fog élni, ugyanabban az utcában, mint ahol Ricardo Kaká. Minden bizonnyal Honda érkezésével Massimiliano Allegri a 4-3-2-1-es felállásban fogja pályára küldeni játékosait, elől Balotellivel míg mögötte a Honda-Kaká kettőssel.

forrás: acmilan.hu