Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Ez az a Roma, amit mindig látni akarok

Új játékrendszerben lépett pályára a Roma és sima, 4:0-ás győzelmet aratott a sereghajtó Catania felett.

 
"Az első félidő rossz volt, viszont a második csodálatosra sikeredett. Ez az a Roma, amit mindig látni akarok."- kezdte a meccs után sajtótájékoztatót Garcia.

A Roma az új, 4-2-3-1-es felállásban lépett pályára, ahol Totti, Gervinho és Ljajic támogatta az egyetlen csatárt, Mattia Destrót.

"A szezon kezdete óta gyakoroltuk ezt a felállást és már volt rá példa, hogy használtuk is. Igaz, hogy a csapat egyensúlya a második félidőben sokkal jobb volt, de tudtuk, hogy a döntetlen rossz eredmény lenne számunkra, ezért keményen támadnunk kellett 4 csatárral. Amikor hátul ilyen fantasztikus védők vannak, akik megóvják a csapatot a góltól, akkor elől sokkal jobban tudunk a támadásokra összpontosítani."

A Roma továbbra is veretlen és legközelebb januárban lép pályára az első Juventus ellen.

"17 meccs után 41 pontunk van, ami rendkívüli eredmény. Ennyi ponttal vezetnünk kellene a tabellát, de sajnos ebben az évben a Juventus folyton nyer. Karácsony után már nekünk is majd a Juventus elleni meccsen jár majd az agyunk. A két csapat közötti nagy különbség az, hogy a Juventust arra tervezték és építették fel, hogy Olaszországban egyeduralkodó legyen, valamint az európai kupaporondon is maradandót alkosson, ezért szinte két csapatra való jó játékosuk van."

Gervinho szerezte a csapat negyedik gólját, azonban előtte több százszázalékos helyzetet is kihagyott.

"A negyedik gól remek teljesítmény volt. Az edzéseken rendszerint gyakoroljuk, hogy a másik lábbal próbáljuk elrúgni a labdát..."- mosolygott Garcia.

"Adem Ljajic passza remek volt, viszont a gólnál szerencséje volt így is Gervinhónak."

Garciát megkérdezték az újságírók a közelgő téli átigazolási időszakról.


"Amennyiben lehetséges, akkor fogunk erősíteni, de a legfontosabb az, hogy a jelenlegi csapat érintetlen legyen." 

forrás: asroma.hu