Recent comments

Friss Hírek

Roma: A MU lecsapna Benatiára

Olasz lapértesülések szerint a Manchester United januárban szeretné megszerezni Mehdi Benatiát, a Roma védelmének oszlopát. 


A 26 éves marokkói bekk alapemberré vált az ősszel a topligákat tekintve egyedülálló módon veretlen maradó AS Roma védelmében azt követően, hogy nyáron 13,5 millió euróért a fővárosba igazolt az Udinesévből. 

Amellett pedig, hogy a védelem oszlopává nőtte ki magát, négyszer a kapuba is betalált, nem egyszer igen fontos pillanatban. 

Olasz lapértesülések szerint a játékos David Moyes figyelmét is felkeltette, a Manchester United menedszere mindenképpen szeretne ugyanis izmosítani csapata nem éppen acélos védelmén. 

A Premier League-ben a 7. helyen álló MU számára azonban nem lesz egyszerű feladat megszerezni a 192 centis marokkói hátvédet, annak kivásárlási ára ugyanis 25-30 millió euró környékén mozog. 

Benatia azonban azért is lenne jó megoldás a United számára, mert ősszel egyetlen európai kupasorozatban sem lépett pályára, így könnyedén nevezhetnék a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába.

forrás: sport365.hu