Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Trapattoni igent mondana

Miután a Lazio 4-1-es vereséget szenvedett olasz bajnoki meccsen a Hellas Veronától, alighanem menesztik Vladimir Petkovic edzőt.




Ami sok az sok, a fővárosi klubnál a Veronától elszenvedett vereséget követően sokan Vladimir Petkovic edző fejét követelik. S ha meghozzák ezt a döntést a római vezetők, úgy máris kiváló utódot lelhetnek. Mégpedig azt a Giovanni Trapattonit, aki nemcsak ért a szakmájához, de tudja, mit várnak el egy úriembertől.

Trapattoni ugyanis a nemrég zárult vb-selejtezők során képtelen volt kijuttatni Írország nemzeti együttesét a brazíliai vb-döntőbe, azért aztán leköszönt tisztéről, noha erősen marasztalták Dublinban. A veterán szakember 2008-ban a Salzburgnál dolgozott utoljára klubnál, és most bejelentette, kedve van a római gárdánál munkát vállalni.

S persze az esetleg menesztendő Vladimir Petkovic sem járna éppen rosszul, mert egy kicsit pihenne, majd átvenné a svájci válogatott kapitányi tisztét. Arról a posztról a vb után távozik a német Ottmar Hitzfeld, és utóda Petkovic lenne.


forrás: Futballlista.hu