Recent comments

Friss Hírek

Milan: Érik a megállapodás Nainggolan ügyében

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport értesülése szerint már csak 750 ezer euró választja el a feleket Radja Nainggolan ügyében.

 
A Cagliari elnöke 7 millió eurót szeretne kapni a belga középpályás fele játékjogáért, a Milan ajánlata egyelőre 6,25 millió. A különbséget a piros-feketék egy fiatal játékos, Bryan Cristante bevonásával hidalhatják át, akinek szintén a fele játékjoga cserélne gazdát.

Cristante a Milan utánpótlás-akadémiáján nevelkedett, és idén került fel a felnőtt csapat keretéhez, ahol azonban nem kapott sok játéklehetőséget. A tehetséges labdarúgó iránt korábban az AS Roma is érdeklődött, de a Milannál tisztában vannak a játékos képességeivel, így nem szeretnének végleg megválni tőle.

A váltás jó tenne Cristante fejlődésének, és ezen a véleményen van Alberigo Evani, korábbi Milan játékos és a jelenlegi U20-as kapitánya is. Evani szerint az olasz középpályásnak játékpercekre van szüksége és ezt a Milanban Allegrinél nem fogja megkapni, így a januári átigazolása lenne a legjobb a játékosnak, a Milannak és a nemzeti csapatnak is.

A Milan helyzete azonban nem könnyű, mert egyre nagyobb az érdeklődés Nainggolan iránt. A belga középpályást az Inter valamint a Juventus vezetősége is szívesen látna a keretében, és a legújabb érdeklődő az AS Roma, akik Bradley eladásából teremtenék elő a leigazoláshoz szükséges pénzt.

forrás: acmilan.hu